تنظیم بازار با گوشت منجمد شروع شد

به گزارش دانلود باران، تهران (پانا) - وزیر جهاد کشاورزی گفت با توجه به نوسانات بازار گوشت روزانه 2 هزار رأس گوسفند در بازار تهران عرضه می گردد.

تنظیم بازار با گوشت منجمد شروع شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتی نژاد امروز چهارشنبه 20 بهمن ماه در جمع دانلود باران، درباره افزایش قیمت گوشت گوسفندی اعلام نمود: با توجه به نوسانات بازار گوشت در حال حاضر در تهران روزانه یک هزار رأس گوسفند با یاری شرکت پشتیبانی امور دام کشتار و روانه بازار می کنیم.

وی ادامه داد: با تصمیم اتخاذ شده امروز، این مقدار تا 2 هزار رأس گوسفند افزایش پیدا خواهد نمود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه امروز 900 هزار تن نهاده بخش روستایی و عشایری که فراورینمایندگان دام سبک و سنگین هستند در سامانه بازارگاه بارگذاری شده است، یادآور شد: برای نبود هرگونه دغدغه برای فراوری نمایندگان در خاتمه سال، در بخش دام شیری با ظرفیت زیر 100 رأس نیز نهاده مورد احتیاج تا آخر سال جاری تأمین خواهد شد.

وی اضافه نمود: تا خاتمه بهمن ماه کوشش می کنیم مجموع نهاده های این ماه هم بارگذاری گردد؛ تمهیدات مربوط به ماه اسفند در حال برنامه ریزی است و با توجه به این که تعطیلات عید را در پیش رو داریم برای اردیبهشت ماه سال آینده نیز برنامه ریزی می کنیم که در زمان خاتمه سال و ابتدای سال بعد خللی در تأمین نهاده نداشته باشیم.

ساداتی نژاد با اشاره به این که مصوب شده تا تنظیم بازار را با گوشت منجمد آغاز کنیم، اضافه نمود: ذخایر گوشت منجمد در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام است و این کار به وسیله آن مجموعه انجام می گردد.

وی ادامه داد: امشب نیز جلسه تصمیم گیری برای عرضه گوشت منجمد؛ هم سنگین و هم سبک (گوسفند) داریم که پس از تصویب در کارگروه تنظیم بازار آن را اعلام خواهیم کرد.

مقام ارشد وزارت اعلام کرد: در حال حاضر به مقدار کفایت گوشت قرمز و مرغ در اختیار داریم و امیدواریم با تدبیری که در حال اجرا است بحث نوسان بازار را کنترل کنیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت اتحادیه ها، اضافه نمود: امروز جلسه ای با اتحادیه های این حوزه داشتیم تا با یاری آن ها از ظرفیت های موجود استفاده کنیم و آرامش برای بخش گوشت قرمز در بازار ایجاد گردد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که با سوداگری در بخشی از حوزه محصولات کشاورزی روبرو هستیم، گفت: به طور مثال در بحث گوشت و برنج ایرانی این سوداگری مشهود است.

به گفته وی، حوزه غذا مانند حوزه صنعت نیست و فراوری محصولات کشاورزی و دامی حوزه زمان بری است و برنامه 8 ماه تا 10 ماهه زمان لازم دارد.

ساداتی نژاد با بیان این که برنامه ریزی هایی که در دولت سیزدهم صورت گرفته در سال 1401 عملیاتی می گردد، توضیح داد: براساس این برنامه ها کمبودی نخواهیم داشت زیرا برنامه ریزی بر اساس مقدار احتیاج است و کمبود با واردات و بیش بود محصولات با صادرات جبران خواهد شد.

به گفته وی، در ابتدای دولت براساس برنامه ریزی های قبل در بازار حرکت می کنیم؛ البته سوداگری در این بین وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر این که سوداگران با یاری بخشی در فضای مجازی استرس و التهاب در بازار ایجاد می نمایند، گفت: فراورینماینده باید با یاری مصرف نماینده تو دهنی به سوداگر و واسطه بزند و اولین کسانی که جواب نه به سوداگران می دهند خود مصرف نمایندگان هستند.

وی ادامه داد: در فضای مجازی اعداد و رقم های معرفی می گردد که عدد و رقم اعلام شده مربوط به یک مکان خاص یا یک محصول با یک نوع بسته بندی خاص است؛ لذا زمانی که آن را به عنوان قیمت وارد بازار می نمایند هدفشان تغییر رفتار مصرف نماینده است تا استرس به مصرف نماینده بدهند و او وارد بازار گردد، هر چه التهاب و استرس بالا باشد به تقاضا دامن زده می گردد و افزایش قیمت را در پی خواهد داشت.

ساداتی نژاد با بیان این که کمبودی در زمینه برنج، گوشت و سیب زمینی نداریم، گفت: مشاهده کردید که بازار سیب زمینی با نگاه و آرامش مردم رو به پایین است. در بحث برنج نیز کمبود برنج در کشور نداریم و در همین زمان تنها 430 هزار تن برنج خارجی در شرکت بازرگانی دولتی موجود است.

به گفته وی، واردات برنج هم انجام خواهد شد و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وزیر جهاد کشاورزی، نوسان بازار برنج را عدم رقابتی بودن برنج فراوری داخلی مطرح نمود و اضافه نمود: چون برنج ایرانی رقیبی ندارد و نمی توان آن را وارد کرد و چون خرید از کشاورز انجام شده و برنج ایرانی در حال حاضر در دست افراد خاصی است امکان دارد آنان وارد سوداگری بشوند.

وی درباره احتکارکاران گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته، تعزیرات کار خود را آغاز نموده و با احتکار نمایندگان برخورد می نماید و در استان های شمالی در مورد انبارهای برنج حرکت نموده است. در مورد گوشت هم مجموعه ای از برنامه ریزی ها از جمله نظارت، بازرسی و تعزیرات در کنار مردم به عنوان مصرف نماینده اصلی سبب تنظیم بازار خواهند شد.

وی یادآور شد: تمام کوشش وزارت جهاد کشاورزی در تأمین بازار است که این کار به صورت کامل صورت گرفته و دیگر این که در بازار با یاری اتحادیه ها و مردم ثبات بازار را حفظ کنیم.

ساداتی نژاد با بیان این که تا آخر هفته قیمت مرغ قطعه بندی اعلام خواهد شد، اضافه نمود: برای فراوری مرغ چون از نهاده های یارانه ای استفاده می گردد، قیمت آن جزو تنظیم بازار است لذا در بسته بندی برای آن حساسیت وجود دارد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "تنظیم بازار با گوشت منجمد شروع شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تنظیم بازار با گوشت منجمد شروع شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید