طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

به گزارش دانلود باران، خمیر پیتزا پایه و اساس درست کردن یک پیتزای خوشمزه و با کیفیت است. اگر دوست دارید خودتان در منزل خمیر پیتزا را آماده کنید و خمیر مایه ندارید، طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

دانلود باران | سرویس آشپزی - خمیر پیتزا را میتوانید هم آماده بخرید و هم آن را در منزل حتی بدون استفاده از مایه خمیر درست کنید. ما را دنبال کنید تا در این مطلب با دستور پخت و روش تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه آشنا شوید و از خوردن یک پیتزای خانگی با کیفیت لذت ببرید. همچنین میتوانید طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست را نیز بخوانید و از هر روش که دوست داشتید خمیر خود را آماده کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

مواد لازممقدار
آردیک لیوان
شیر یا آب ولرمنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
سرکهیک قاشق غذاخوری
شکریک قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم
زرده تخم مرغدو عدد

مراحل آماده سازی خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

  1. تخم مرغ ها را شکسته و زرده آن را جدا کنید. زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید و آنقدر با همزن هم بزنید تا به شکل یک مایع زرد رنگ در بیاید.
  2. سپس در مرحله بعد، شیر و روغن مایع را به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید و همچنان با همزن هم بزنید. همچنین میتوانید اگر شیر نداشتید یا به شیر حساسیت دارید، به جای آن از آب ولرم بهره ببرید.
  3. در ظرف دیگری بیکینگ پودر و سرکه را با هم مخلوط کنید و آنها را آنقدر هم بزنید که کف نمایند. توجه داشته باشید در دستور تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه، بیکینگ پودر نقش خمیر مایه را دارد.
  4. در مرحله بعد، آرد را در کاسه بزرگی بریزید و وسط آرد را باز کنید و ترکیب سرکه و بیکینگ پودر را وسط آرد بریزید. سپس آرد را کم کم از کناره های کاسه با قاشق به وسط بیاورید و مخلوط شیر، روغن و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
  5. مواد را به خوبی با هم مخلوط نموده و ورز دهید. اگر احساس میکنید خمیرتان شل است مقداری آرد به آن اضافه کنید و اگر خمیر زیادی سفت شده است، کمی آب ولرم را به تدریج به آن اضافه کنید. لازم به ذکر است خمیر پیتزا بدون خمیر مایه باید کمی چسبنده تر از خمیر معمولی باشد.
  6. حال خمیر را روی تخته یا سطح صافی قرار داده و آن را بزنید تا خمیر کاملا یکدست و صاف گردد و روی آن را با سلفون بپوشانید تا خشک نگردد.
  7. برای آماده شدن خمیر پیتزا بدون خمیر مایه باید، خمیرتان را به مدت حداقل 20 دقیقه در دمای محیط استراحت بدهید، ولی تجربه نشان داده است استراحت دادن خمیر تا دو ساعت باعث پف کردن بیشتر آن میگردد فقط مراقب باشید خمیرتان خشک نگردد.
  8. خمیر پیتزا بدون خمیر مایه آماده است. فقط توجه داشته باشید این خمیر خیلی زود خشک میگردد، پس در زمان استراحت خمیر سایر مواد مورد احتیاج پیتزایتان را آماده کنید. همچنین قطر خمیر پیتزا بدون خمیر مایه را در حدود یک و نیم سانتیمتر بگیرید، چون عدم استفاده از خمیر مایه باعث می گردد که خمیرتان کمتر پف کند.

با این خمیر میتوانید پیتزایتان را هم داخل فر و هم داخل ماهی تابه (پیتزا تابه ای گوشت و قارچ؛ طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه) تهیه کنید.

سخن پایانی

همانطور که خواندید طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه در خانه بسیار آسانتر از چیزی است که فکرش را می کنید؛ بنابراین برای داشتن یک غذای سالم، بهتر است استفاده از خمیر پیتزا آماده را کنار بگذارید و از خوردن پیتزای مخصوص خودتان لذت ببرید. همچنین سعی کنید با خلاقیت خودتان پیتزا های متنوعی که با سلیقه شما و عزیزانتان کاملا هماهنگ باشند، تهیه کنید. لطفا نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما و سایر همراهان دانلود باران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید