طرز تهیه خورش مرغ و زیتون

به گزارش دانلود باران، در لبنان این غذا به نام سحری سرو می شود. شما می توانید این غذای نو را برای مهمانی ها و مجالس تدارک ببینید.

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون

به گزارش دانلود باران به نقل از بیتوته

مواد لازم:

مرغ500 گرم
پیاز میانه1 عدد
سیر4 حبه
پودر زیره سیاه1 قاشق چایخوری
زردچوبهیک دوم قاشق مرباخوری
روغن زیتون بی بو50 گرم
استاک مرغ یا گوشت1 لیوان
فلفل دلمه ای رنگی و سبزاز هر کدام 1 عدد
زیتون سبز بدون هسته10 عدد
آبلیمو3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش حلقه شده2 عدد
پودر فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری
زعفران حل شده3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری3 - 2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

برای تهیه استاک مرغ یا گوشت 10 - 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه.

میگذاریم 6 - 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.

از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.

به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.

ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.

روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.

سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز هم کمتر میشود.

مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.

فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.

مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.

برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.

در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه خورش مرغ و زیتون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش مرغ و زیتون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید