طرز تهیه ساندویچ پیتزا

به گزارش دانلود باران، ساندویچ پیتزا شامی خوشمزه و استثنائی است که حتماً باید آن را امتحان کنید. به جای پپرونی می توانید از مواد دیگری مثل، گوشت چرخکرده و قارچ هم استفاده کنید. این ساندویچ ها در زمان کوتاهی آماده می شوند و می توانید آنها را با سس کچاپ میل کنید.

طرز تهیه ساندویچ پیتزا

به گزارش دانلود باران به نقل ایران کوک ، ساندویچ پیتزا در واقع نوعی اسلایدر است. اسلایدر به ساندویچ های کوچک گفته می شود که با نان های کوچکی شبیه به نان همبرگر تهیه می شوند.

مواد لازم سانویچ پیتزا

نان اسلایدر 12 عدد به هم چسبیده

سس مارینارا 1/2 پیمانه

سوسیس پپرونی 24 اسلایس

پنیر موزورلا 6 ورقه

کره ذوب شده یا روغن زیتون 1/4 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 1 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده دلخواه

طرز تهیه سانویچ پیتزا

  1. ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف پیرکس یا سرامیکی 20 در 30 سانتی را آماده کنید و کنار بگذارید.
  2. با یک چاقوی اره ای بزرگ بدون این که نان ها را از هم جدا کنید، آنها را نصف کنید و لایه رویی را خیلی آرام بردارید و کنار بگذارید. لایه زیری را داخل ظرف فر مورد نظرتان قرار دهید.
  3. سس مارینا را را روی لایه زیری بریزید و خوب همه جای آن پخش کنید. بعد ورقه های پنیر موزورلا و پس از آن اسلایس های پپرونی را روی آن بچینید. سپس پنیر موزورلای باقیمانده را روی پپرونی ها بچینید. حال، لایه رویی نان را روی مواد قرار دهید.
  4. در کاسه کوچکی کره ذوب شده (یا روغن زیتون) را با پنیر پارمزان مخلوط کنید. سپس این مخلوط را با قلموی آشپزخانه روی نان ها بمالید. حال ظرف را حدود 12-15 دقیقه در فر قرار دهید.
  5. وقتی ساندویچ پیتزا آماده شد آن را از فر خارج کنید و در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید. نوش جان!
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ساندویچ پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید