طرز تهیه نوشیدنی ثعلب دلنشین به روش اصیل مردم ترکیه
به گزارش دانلود باران، نوشیدنی ثعلب یکی از انواع نوشیدنی های مخصوص فصل سرما است که حالت خامه ای دارد و همراه با مقداری دارچین که به عنوان تزئین بکار می رود در روزهای سرد به گرم نگه داشتن بدنتان شما یاری می نماید. این نوشیدنی هم مانند قهوه ترک یکی دیگر از نوشیدنی های مخصوص کشور ترکیه است که در نقاط مختلف دنیا هواداران بسیاری پیدا نموده است. ثعلب افزون بر طعم خوشمزه و عطر جادویی اش، فواید بسیاری هم دارد. یکی از اشناخته شده ترین فواید آن تاثیر درمانی مصرف این نوشیدنی برای سرماخوردگی، سرفه و برونشیت است؛ به همین علت نوشیدنی ثعلب معمولا در فصل های سرد سال تهیه و سرو می شود.
بعلاوه از این نوشیدنی برای درمان یبوست، مسائل قلبی و تقویت حافظه نیز استفاده می گردد. حالا که صحبت از خواص این نوشیدنی خوشمزه شد، بد نیست که نگاهی هم به روش تهیه آن بیاندازید. طرز تهیه نوشیدنی ثعلب در ادامه مطلب زیر آمده است که شامل مواد اولیه ابتدایی اما مفید و مراحلی ساده است. برای تهیه این نوشیدنی ترکی به پودر ثعلب احتیاج دارید که در عطاری ها و لوازم شیرینی فروشی به راحتی یافت می گردد. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید. با طرز تهیه نوشیدنی ثعلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی ثعلب دلنشین به روش اصیل مردم ترکیه
- پودر ثعلب یک قاشق غذاخوری
- شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک لیتر
- پودر دارچین برای تزئین به اندازه لازم
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب دلنشین به روش اصیل مردم ترکیه
مرحله اول
ثعلب هم مانند قهوه ترک یکی از نوشیدنی های محبوب مردم ترکیه است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان و در روزهای سرد سرو می گردد و همانطور که در بالا به آن اشاره شد خواص بسیاری داشته و مصرف آن برای سلامتی مفید است. برای تهیه این نوشیدنی در خانه ابتدا باید یک قابلمه یا شیرجوش بردارید و یک لیتر شیر پرچرب را داخل آن بریزید. قابلمه یا شیرجوش را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که شیر آغاز به جوشیدن کرد، حرارت شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا شیر به آرامی بجوشد.
مرحله دوم
در یک کاسه کوچک، پودر ثعلب را همراه با دو و نیم قاشق شکر سفید مخلوط کنید. قابلمه شیر را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. پس از چند دقیقه حدود دو تا سه قاشق غذاخوری از از شیر داغ را به مخلوط ثعلب و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط ثعلب و شکر کمی حل شوند.
مرحله سوم
سپس مخلوط بدست آمده را به آرامی داخل قابلمه شیر داغ بریزید و همزمان مخلوط را به خوبی هم بزنید. پس از حدود 15 دقیقه هم زدن، زمانی که مخلوط به غلظت مناسبی رسید، اندازهی از مزه آن را بچشید و در صورت احتیاج اندازه بیشتری شکر اضافه کنید.
مرحله چهارم
اندازهی از نوشیدنی را داخل یک فنجان یا ماگ بریزید و روی آن را با اندازهی دارچین تزئین کنید. نوشیدنی ثعلب شما آماده است. بهتر است که آن را گرم نوش جان کنید. ضمناً به جامانده نوشیدنی ثعلب را می توانید داخل یک بطری بریزید و تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله