طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، بدون احتیاج به فر

به گزارش دانلود باران، این گزارش به یاری تنوع ذائقه ما آمده و دستور پخت چیز کیک فرانسوی را در آشپزخانه ایرانی گردآوری نموده است. دستور پخت این کیک از شکر به اندازه کمی استفاده شده ضمناً پخت این چیزکیک احتیاجی به فر ندارد.

طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، بدون احتیاج به فر

گاهی عکس شیرینی و کیک ها را در شیرینی فروشی یا اینستاگرام می بینیم؛ ولی هیچ کدام برایمان مجذوب نماینده نیستند. دیگر مزه شیرین کاکائو و وانیل ما را زده نموده است. قند و شکر علاوه بر اینکه چاق نماینده هستند، سیستم ایمنی بدن را ضعیف هم می نمایند. حالا به فکر طعم جدیدی هستیم که ما را شگفت زده کند. در همین لحظه این گزارش به یاری تنوع ذائقه ما آمده و دستور پخت چیز کیک فرانسوی را در آشپزخانه ایرانی گردآوری نموده است. دستور پخت این کیک از شکر به اندازه کمی استفاده شده ضمناً پخت این چیزکیک نیازی به فر ندارد.

  • بیسکوییت پودر شده: یک + یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
  • دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • کره آب شده: یک دوم پیمانه
  • پنیر خامه ای: 2 غالب
  • آب لیمو: 2 قاشق چای خوری
  • خامه هم زده و غلیظ: 2 پیمانه
  • توت فرنگی یا مربای آلبالو برای تزئین: 2 پیمانه

شما برای تهیه این چیز کیک فقط به یک قالب کیک پزی نیاز دارید؛ زیرا در قالب های کیک پزی بعد از فرم دهی کیک، می توانید به راحتی به اصطلاح کمربند دور قالب را باز نموده و کیک را خارج کنید.

1. ابتدا کره و پودر بیسکوییت را با هم مخلوط نموده و در قالب ریخته سپس به یاری یک استکان یا قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالق را برای مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

2. حالا یک کاسه بزرگ برداشته و خامه، پنیر خامه ای و آبلیمو را بهم بزنید. ترجیحا با هم زن برقی انجام دهید. سپس دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را یک دست کنید.

3. حالا قالب را از یخچال در آورید و مواد را روی آن بریزید. مواد را به طور یکسان همه جای قالی با لیسک پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

4. حالا کمربند دور قالب را باز کنید و چیزکیک را برش دهید. روی هر برش برای تزئین از توت فرنگی خوردشده یا آلبالو بهره ببرید، نوش جان.

برداشتی از: تیست آو هوم

ایرنا

منبع: فرادید

به "طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، بدون احتیاج به فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، بدون احتیاج به فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید