طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

به گزارش دانلود باران، اسفناج یکی از مغذی ترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و خوشمزه ای دارد. در آشپزی ایرانی غذاهای متنوعی با اسفناج تهیه می گردد که بهترین و محبوب ترین آن ها خورش آلو اسفناج است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش آلو اسفناج لذیذ و خوش عطر را آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

این خورش یکی از خورش های اصیل ایرانی است؛ یک غذای مجلسی که جلوه ای خاص به میز هر مهمانی می دهد. باتوجه به ذائقه های مختلف می توان خورش آلو اسفناج را با مرغ، گوشت قرمز و حتی بوقلمون هم تهیه کرد که همگی بسیار خوشمزه هستند.

آلو در این غذا نقش بسیار پررنگی دارد و به نوعی کامل کننده طعم اسفناج است و بهترین گزینه برای این غذا آلوی بخارای طلایی است. طعم این غذا به واسطه آلو، به سمت طعمی ملس و بسیار مطلوب می رود که با همه غذاهای ایرانی متفاوت است.

  • طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره
  • طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا
  • چطور خورش قورمه سبزی درست کنیم؟

در اینجا قصد داریم فوت و فن تهیه یک خورش آلو اسفناج مجلسی و خوش طعم را آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد. در ادامه هم می توانید به آرشیو آموزش آشپزی تصویری ما مراجعه کنید تا دستور پخت انواع غذاها و دسرهای ایرانی و فرنگی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج شسته، آبگیری شده و خرد شده: 900 گرم
  • گوشت خورشتی: 250 گرم
  • آلو بخارا: 10 عدد
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، دارچین و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

1.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی گردد. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا جایی که آب گوشت کشیده و رنگ آن تغییر کند.

2.

در این مرحله ادویه ها را به جز نمک به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

3.

آب را جوش بیاورید و به اندازه ای که روی گوشت را آب بگیرد، به قابلمه آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت با شعله کم بپزد.

4.

حالا اسفناج هایی که ریز خرد کردید را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج ها کشیده گردد.

5.

وقتی آب اسفناج کشیده شد، کمی روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید اسفناج ها با حرارت کم سرخ شوند.

6.

وقتی گوشت پخت، اسفناج سرخ شده را به آن اضافه کنید. در صورت احتیاج می توانید کمی هم آب جوش به خورش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد. حالا اجازه دهید برای مدت 30 تا 40 دقیقه اسفناج هم پخته گردد.

7.

وقتی خورش شما به روغن افتاد، آلو بخارا، رب انار و نمک را به آن اضافه کنید.

8.

خورش آلو اسفناج شما حاضر است؛ نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید