طرز تهیه کمپوت آلبالو خانگی با طعم خوشمزه و رنگ عالی
به گزارش دانلود باران، کمپوت آلبالو بین بچه ها طرفدارهای زیادی دارد، کمپوت کردن میوه ها سبب ماندگاری بیشتر آنها می گردد و این خوبی را دارد که در زمانی که فصل آلبالو نیست می توانید از کمپوت آلبالو میل کنید، در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کمپوت آلبالوبا ساده ترین روش را به شما در خبرنگاران بلاگ آموزش دهیم.
آلبالو تازه | نیم کیلو |
شکر | شکر 4 قاشق غذاخوری |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه کمپوت آلبالو خانگی
مرحله اول؛ پاک کردن آلبالو
ابتدا در یک ظرف مناسب نیم کیلو آلبالو را شسته و ساقه های آن را جدا می کنیم و اجازه می دهیم تا آلبالوهای ما کاملا خشک شوند.
مرحله دوم: ریختن شکر در آلبالوها
در یک ظرف شیشه ای درب دار مناسب آلبالوها را همراه شکر می ریزیم و درون ظرف را با آب به مقدار لازم پرمی کنیم.
مرحله سوم؛ قرار دادن آلبالو بر روی حرارت
در یک قابلمه مناسب ظرف شیشه ای موادمان را (آلبالو، شکر، آب) میگذاریم و درون قابلمه را با آب ولرم پر نموده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید، بعد از به جوش آمدن به مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند تا پخته گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت گیلاس
مرحله چهارم؛ آماده شدن کمپوت آلبالو
سپس بعد از 15 دقیقه قابلمه را از رو حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا با دمای محیط سرد گردد، بعد از خنک شدن ظرف شیشه ای کمپوت را به صورت وارونه به مدت 2 ساعت قرار می دهیم تا کمپوت آلبالو ما آماده گردد.
مرحله آخر
بعد از 2 ساعت استراحت میتوانید درب ظرف شیشه ای خود را باز کنید و در ظرف سرو خود بریزید و از کمپوت آلبالو خود لذت ببرید. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا آلبالو
نکات تهیه کمپوت آلبالو:
- برای داشتن یک کمپوت آلبالو با کیفیت حتما از آلبالوهای با کیفیت بهره ببرید.
- مقدار شکر بستگی به ذائقه و شیرینی آلبالوهای شما دارد.
- ظرف کمپوت حتما باید شیشه ای و با درب محکم فلزی باشد.
- بعد از آماده شدن کمپوت می توانید آن را به مدت طولانی نگهداری کنید چون کنسرو است و خراب نمی گردد.
- بعد از باز شدن درب کمپوت حتما در یخچال نگهداری کنید.
امیدوارم از طرز تهیه کمپوت آلبالو خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دیگر دستورات آشپزی به سایت دانلود باران بلاگ سری بزنید.
منبع: اُکالا